Wilt u meer informatie over onze diensten?

Fictief BV

Al ruim 25 jaar ontwerpen en realiseren wij stands en interieurs in binnen- en buitenland. Wij helpen u graag met een doeltreffend ontwerp voor uw stand of interieur en begeleiden de realisatie van het project van het eerste idee tot de oplevering. Creativiteit, vakmanschap, flexibiliteit en hoogwaardige service staan bij Fictief centraal. Wij hopen dat u voldoende inspiratie heeft kunnen halen uit onze talrijke en uiteenlopende projecten. Ons team staat voor u klaar om iets moois voor uw bedrijf te maken. Fictief maakt het waar!


Bel 0345 683765 of mail naar info@fictief.com voor een vrijblijvende afspraak!

Neem contact op

Contact

Fictief Standbouw BV
Achterstraat 32
4153 AR  Beesd

T. 0345 68 37 65
E. info@fictief.com
KvK 72682604

Onze diensten

Standbouw

Het vaste team van sales managers helpen u met alle aspecten van de creatie en realisatie
van uw stand en nemen het werk voor u uit handen.

Op basis van uw wensen, doelstellingen en het beschikbare budget adviseren wij u in de optimale samenstelling van uw stand.

Interieur

Fictief heeft tevens veel ervaring op het gebied van interieur in de breedste zin van het woord.

Denk daarbij aan showrooms, winkelinrichting, shop in shop concepten, huisshows, pop up stores, kantoorinrichting en meubels op maat.

Paviljoens

Voor iedere ruimte kan een indeling, route en uitstraling bedacht worden. Denk daarbij aan een beursindeling of een paviljoen met verschillende deelnemende bedrijven. Fictief bedenkt, begeleid en realiseert ook deze projecten.